Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  1 Mëngjes
  100
  200 Dit
  Across The World
  As Gucci As Louis
  Asnjoni
  Çka Donë Ajo
  Ballin'
  Bang Bang
  Bomba
  Bongo
  C'est La Guerre
  Come Around
  Dite E Re
  Ditlindja
  Don't Waste My Time
  Drama
  Facedown
  Filma
  Fly Up
  Gang
  Go Hard
  Good Life
  Gucci
  Hapat E Mi
  Hitman
  Hookah
  I Pakapshem
  Infinit
  Intronational
  Karma
  Koka Kola (Remake)
  Ku Jon Paret
  Kujna Pi Han
  Kujtime
  Kur Fol Zemra
  Legacy (Intro)
  Let's Party
  Light It Up
  Loqk E Madhe
  Ma E Mira
  Madness
  Make A Wish
  Mercy
  Mos Harro
  Neve
  Numra
  O Ma
  Pa Cenzure
  Pare Pare
  Pasha Jeten
  Pernime
  Posh
  Pse Po Ma Lun Lojen
  Psikopat
  Real
  Replay
  Roll
  Rrenci
  Rrenci (Remix)
  Shopping
  Shum Nalt
  Ske Dit
  Sonte
  Supersweet
  Sushi
  Syte E Tu
  Thirrem N'telefon
  U Bo Von
  Ulu
  Uncle Rach (Interlude)
  Une
  Uno
  Uzi
  Veç Asaj
  Vet (Outro Russ Remake)
  Yoko Ono
  Zero

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019