Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Ata Sy
  Çoje Krytin Per Hava
  Dile Nadje Sabahile
  Kam Nje Molle (Potpuri)
  Karafila Te Kuq Ne Tande
  Kengen Do Ta Knojna
  Koha Nuk Te Pret
  Kolazh 2017
  Kolazh Dasme
  Kthema Zot
  Lotet Nuk Me Dalin
  Me Vlon Gjaku
  Nje Zymbyl Plot Me Moll
  O Kandil Kolazh
  Oj Lulije Fort Po M'dhimet Baba I Nuses
  Potpuri (Gëzuar 2018)
  Potpuri Dasmash 2013
  Potpuri Dasme 2017
  Ra Sokoli Nen Fajlete
  Shume Here Te Luta
  Sonte Baba Marton Djalin
  Tan Dynjaja Me Me Pas Thane
  Te Gjitha Urat
  Te Kalaja E Ulqinit
  Ulqinakja
  Une Ne Kumbull
  Vajza E Ulqinit
  Xhemile Anamlase
  Xixellon Xixa Ne Oborr
  Zemer Te Du

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019