Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Noga


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   200 Dit
 •   A Po Doni Ma
 •   A Po Vjen
 •   Baby
 •   Dalena
 •   Don Mem Pa
 •   Fast
 •   Flute
 •   Freestyle Intro
 •   I Pa Ndalshem
 •   I Vetmuar
 •   Ket Nat
 •   Kick This Beat
 •   Ku Je
 •   Kujtimet
 •   Me Ty Zemer
 •   Mos Harro
 •   Na Kalle
 •   Ne Krahet E Mi
 •   Nuk Ja Vlen
 •   Outro Souljah
 •   Po Vi
 •   Sa M'pelqen Ti
 •   Shiu
 •   Të Lutem Kthehu
 •   Te Ndjej
 •   Tonight
 •   U Treten Endrrat
 •   Vetem Ti
 •   You Want To Know

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.