Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Ç’u Dëshrush Me Të Pa Ty
  Bota Zunë E Flasin
  Bubullin Te Shkëmbi I Kavajës
  Edhe Njiher Du Me T'qa Hallin
  Falmi Moj Sytë E Ballit
  Jalla U Shemsh Kalaja E Durrësit
  Jam Bandill Nji Trim I Fort
  Këndo Mor Çun
  Kënga E Gurbetit
  Kënga E Naimit
  Kenge Per Eqrem Cabejn
  Ku Ke Besën Që Ma Dhe
  Kur E Përcolla Ylberin
  Kur Këndoje Ti
  Me Mallëngjim
  Moj Hatixhe Në Shami Të Kuqe
  Një Lulishte Me Trëndafila
  O Ju Hyje Ju Hyjnesha
  Oj Zogo Jelek Me Vija
  Osht Ni Nose Qi Qan Me Lot
  Po Shkon Goca Me Korre Ne Ar
  Prani Knon Bylbyli
  Pse S'më Vjen
  S'paske Pas Një Pikë Mëshirë
  Shëtita Anembanë
  Si Dukat I Vogel Je
  Ti Moj Shega Gurracake

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019