Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  1 Dream
  12
  5 Nga Ajo E Mira
  Akoma Ne Loje
  Albania Weed
  Ate E Di Une
  Cokollatat
  Dashuri Fatale
  Disa Here
  Djalli Dhe Shiu
  Estrada
  Fotografi/Genjshtare
  Frymezim
  Gabim
  Gango
  Genjeshtare
  Heroina
  Histori Nga Rruga
  Industria Muzikore
  Jepi Volum
  Jete E Degjeneruar
  La
  Lagjja X
  LifeStyle
  Ligji I Xhungles
  Lonely Streets
  Many Places
  Mbaje But
  Meka8
  Menyra Qe Jetoj
  Mesazh Amanet
  Ne Lagje
  Net' Te Ftohta
  Nona
  Normale
  Omerta
  Pse
  Qeverine
  Qyteti I Humbur
  Rregulla
  S'te Them Dot Jo
  Shija E Buzeqeshjes
  Shqiperia Latine
  Sorra
  Strada Del Lupo
  Xhiro Ne Varreza
  You Feel Me?

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.
Mund të na tregoni adresën e saktë URL të faqes së internetit ku mund të bëjmë verifikimet tona.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2018