Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Po Nin
  Always In My Mind
  Baby
  Bonu N'emer Tem
  Dashuri E Fshehur
  Ditet E Shkolles
  Drit Nuk Shoh Me Sy
  Gjysme Jete
  Jeni Tri
  Ksaj Her Prano
  Kusha E Ony-x
  Matura
  Mir Me Mua
  Miss Hip-hop
  Mos Vet Pse
  Nata Jem
  Ndryshe Je
  Nuk Tutëm
  Pa Ty Bota S`ka Kuptim
  Qa Po Bojna Na
  Qellimi Esht Jeta
  Qunat Ne Gurbet
  Shpirt I Vrar
  Shtrati I Braktisur
  Si Jeton Pa Mua
  So Sweet
  Te Ton E Din
  Tetova
  Veq Per Trip
  Xhelozi

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019