Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Gold Mc


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A E Din Pse?
 •   Agimi I Lirise
 •   E Bi Ket Sen
 •   Hey
 •   King
 •   Kuq E Zi
 •   Lamtumire
 •   M'fal Nanë
 •   Non Stop
 •   Plagët E Zemrës
 •   Qa Me Bo
 •   Rapstar
 •   Rruga E Pendimit
 •   We Do It

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.