Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Dhurata Dora


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   100 Shkallë
 •   1000 Kilometra
 •   A Bombi
 •   Ayo
 •   Bubble
 •   Ex
 •   Game Over
 •   Get Down
 •   Jake Jake
 •   Kesh Kesh
 •   Let's Get It On
 •   Like Dat
 •   Nice & Slow
 •   Numrin E Ri
 •   Qikat E Mia
 •   Roll
 •   Shume On
 •   Si Candy
 •   Summer Love
 •   Ti Don
 •   Trendafil
 •   Tumankuqe
 •   Veq Ty
 •   Vete Kerkove
 •   Zemër

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.