Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Eki-Nox


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   10 Mc
 •   1244 Vs 2'000'000
 •   Apet'eat
 •   Bain D'son
 •   Birra E Pejes
 •   Dark
 •   Eki Shuplak
 •   Flm
 •   Intro Dark
 •   Outro Dark
 •   Per Ata
 •   Qe Qa Po Lypet
 •   Shplut
 •   Ska Rap
 •   Tash Edhe Un Kom Shtet
 •   TTT

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.