Dërgo Një album nga Fatmir Sufa


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  •   1 Shans
  •   A Ke Dashni
  •   Bom Ba
  •   Cak Pak Hopa Hopa
  •   Ciki Dam
  •   Dale, Dale
  •   Jeta Osh Qef
  •   Kur I Ze Cunat Dashnia
  •   Show
  •   Vet M'ke Lon

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.