Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Ditëlindja E Saj
  Do Te Behem Nje Dite Dhender
  Dy Herë Më Vret
  Edhe E Bukur Edhe Tradhtare
  Eja Ma Ngat
  Fustani
  Fustani & Leylimley
  Idiot Femer
  Je Shumë E Shtrejtë
  Maska
  Me Mirë
  Mesfushore
  Moj E Mire
  Mora Rrugen Per Tirane
  Nënë Kur Do Të Bëhesh
  Nënshkruaj
  Nga Jugu Ne Veri
  Pas Saj
  Përjetë
  Premtimet
  Sa M'ka Marr Malli Me T'pa
  Shtatëmbëdhjetë
  Si Me Dry
  Sot Jo
  Ta Dish Mir Se Sa Te Dua
  Te Hanen Te Prita
  Tjeter Jete
  Top Bore
  Une Ta Fala Ty Nje Puthje
  Une Ta Kerkova Buzen
  Xhejlan

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019