Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Dren Abazi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Dasma
 •   Deja Vu
 •   Euphoria
 •   I Dehur Jam
 •   Jorgjica
 •   Kur Je Me Mu
 •   Lamtumire
 •   Mbreti Nates
 •   Mes Yjesh
 •   Natën
 •   Pa Fryme
 •   Sa Larg
 •   Si Era
 •   Silence
 •   Ti Dhe Unë
 •   Unë Me Ty Moj
 •   Zjarr E Akull

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.