Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Drop In The Ocean
  A E Din Ti
  A Ja Ka Vlejt
  As Long As You Love Me
  Dritat
  Dritat (Arnon Remix)
  Emrin Ma Ke Thirr
  Harrom
  I Thash Asaj
  Ke Pi Sonte Shume
  Ku Je Kon Prom
  Lart Mbi Yje
  Let Me
  Little Things
  Marshi I Zemrave
  Mos Më Harro
  Najhere
  Nuk Po Kalojka
  Prej Se Jena Nda
  Pritem Se Po Vi
  Pse Je Me To
  S’ki Me M’pa
  Shiu
  Shko
  Single
  Stay
  The A Team
  Think About It
  Turning Tables
  Ty
  Vaj
  When I Was Your Man

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019