Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Dalim
  Asgje Nuk U Tha
  Barabar
  Bonita
  Coco
  Dashuria
  Dashuria Fillon
  Dashurin Qe Patem
  Diçka Ma Shume
  Doli Vasha Ne Pernxhere
  Dua Të Jem Vetëvetja
  Dy Te Dashura
  E Dehur Jam
  Eren E Saj
  Gabim I Bukur
  Gjithmonë Pranverë
  I Got It
  Ikin Vitet
  Imagjinata
  Jam E Re
  Jo Mo
  Kenge E Zgjethur
  Knon Bilbili
  Kompliment
  Kujdes
  Love It
  Lule Bora
  Lum E Lum Për Vasha
  Mere Veten Me Te Mire
  Merre Kete Shpirt
  Na
  Nje Puthje
  O Ti Djali Pa Martue
  Oj Hane
  On Air
  Paca
  Party Hard
  Party People
  Për Ty
  Potpuri Dasmash 2018
  Prishtina Plot Titina
  S'Ta Fal
  Sa Larg Je
  Shokut
  Sonte Eshte Nata Jote
  T'kom Ik
  Te Kosova
  Ti Je Ai
  Tjera S'ka
  Une E Kam Nje Shok
  Une Jam Ajo
  What's Your Name
  Zemra Jote

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019