Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Ruzhdi Abazi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Dashuri Stinesh
 •   Hajde Pak Ma Ngat
 •   Koken Lart Se Me Ke Mua
 •   Kur Ta Lun Dada Pshtjellakun
 •   Kush T'hidhëroj Moj Bukuri
 •   Lum Kush Gezon Fatin
 •   Me Vjen Si Flutur
 •   More Pllum
 •   O Kush Po Hyn Ne Valle
 •   Per Ty Vdeksha Moj Dade
 •   Shpirti Im
 •   Vallezojne Gocat
 •   Vdeksha Ne Syt E Tu

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.