Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga GASHI


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1134
 •   24 Hours
 •   Alone
 •   Armor4Sync
 •   Avni/Good Life
 •   Be Me
 •   Before I Start
 •   Best Of My Life
 •   Bitch Up
 •   Born Broke
 •   By Myself
 •   Can't Go Home
 •   Can't Wait For The Lights
 •   Coulda Shoulda Woulda
 •   Creep On Me
 •   Day Ones
 •   Disrespectful
 •   Don't Forget Me
 •   Doubted
 •   Drive Way
 •   Dubai
 •   FFFF
 •   Forbes List
 •   Gloria
 •   I'll Be Fine
 •   In My Lifetime
 •   Intro (Before I Start)
 •   Intro 2011
 •   Intro/Hadia
 •   Jean Claude Van Damme
 •   Just Wanna Know
 •   Keep Me Alive
 •   Lana's Song
 •   Last Of A Rare Breed
 •   Laughin
 •   Love Less
 •   Magic Moment
 •   MFSO
 •   Minute
 •   Mr. Ferrari
 •   My Year
 •   My Year (Remix)
 •   Never Coming Back
 •   No Face No Case
 •   No Favors
 •   No Lie
 •   No More Dreaming
 •   No No No
 •   October 4
 •   Offended
 •   Oh Really
 •   Outro 2019
 •   Outro Last Of A Rare Breed
 •   Personal
 •   Pretending
 •   Rocket
 •   Room 4
 •   Rose Gold
 •   Roses
 •   Run
 •   Safety
 •   Show Me
 •   Show Us The Way
 •   Soho House
 •   Still In A Hood
 •   Stranger
 •   Switch Up
 •   Take My Time
 •   Taking Off
 •   That's Mine
 •   The Sauce
 •   This Is How I Roll
 •   Till The Day I Die
 •   Turn Me Down
 •   Tyrn Me Down
 •   Used To Be
 •   Walk The Line
 •   What They Know
 •   Who Made Me
 •   Wink Emoji
 •   Y.A.G. (You Ain't God)
 •   Yesterday
 •   You Want It

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.