Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Offchestra


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Bon
 •   Authentic
 •   Bajram
 •   Beyoglu
 •   Dashurova Syte E Bukur
 •   Dasma
 •   Deshira
 •   Djaloshi Dhe Shiu
 •   Jena Pa
 •   Kur E Percolla Ylberin
 •   Kur Perendon Dielli
 •   Kush Ma Ka Inati
 •   Kush Niset Me Bo Sevda
 •   Ky Marak
 •   Lemza
 •   Ma Lehte Pa Dhimbje
 •   Margjela
 •   Mka Shku Mendja Me U Feju
 •   O Moj Ti Me Syt E Zi
 •   Pa Jelek
 •   Pune S'ka
 •   Te Penxherja Jote
 •   Vallja E Fundit

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.