Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga B52


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 Milion
 •   A Jeni Gati
 •   Ajo Pom Kqyr Mu
 •   Asnjoni Si Un
 •   Bang Bang
 •   Blow Up
 •   Bonju T'fala
 •   Destinacioni
 •   Diss Otr
 •   Erdh Koha Me Ngre Bari
 •   Free Loko
 •   Freestyle
 •   Get Out My Way
 •   Gishtin E 3't
 •   Himni
 •   Hip Hop (Outro)
 •   It's Over Boy
 •   Leter Nga Populli
 •   Live Prej Bronksit
 •   Nalna
 •   Ne Prishtin (Freestyle)
 •   Nertok
 •   Nertok Showdown (Intro)
 •   Neve Na Dojn
 •   Para Se Des
 •   Per Club
 •   Repi Jem
 •   Shqipet Neper Bot
 •   Si N'film
 •   Un Ose Ti
 •   Vetdije
 •   Wtf 2012
 •   Zemer Emrin

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.