Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Rameka


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Asat
 •   Bota Reale
 •   Dominoj N'ket Loj
 •   Fitoj
 •   Hey
 •   Kejt Zemer
 •   Kombetare
 •   Krejt Bota E Din
 •   Kurr Si Ne
 •   Kush Je Ti
 •   Lek Lek
 •   Lypi Drejtsi
 •   Ma I Madhi
 •   Mos Harro
 •   Na
 •   Nas Is Like
 •   Nclub
 •   Ninullat
 •   Po Lypi Drejtesi
 •   Sen Sna Bajn
 •   Shkurt E Shqip
 •   Shprehu
 •   Ska Me Tba
 •   Tan Boten Tba
 •   Une
 •   Vij Me Djeg
 •   Zerat E Poetve

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.