Dërgo Një album nga Action Bronson


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   103 And Roosy
 •   5 Minute Beats 1 Take Raps
 •   72 Virgins
 •   9-24-11
 •   9-24-7000
 •   9.24.13
 •   A Light In The Addict
 •   Actin Crazy
 •   Action
 •   Action Silverado
 •   Alligator
 •   Amadu Diablo
 •   Arts & Leisure
 •   Baby Blue
 •   Bag Of Money
 •   Barry Horowitz
 •   Beautiful Music
 •   Big Body Bes Intro
 •   Bird On A Wire
 •   Bitch I Deserve You
 •   Blood Of The Goat
 •   Blue Chips
 •   Bon Voyage
 •   Bonzai
 •   Brand New Car
 •   Brother Jedidiah
 •   Brunch
 •   Brutal
 •   Buddy Guy
 •   Central Bookings
 •   Chop Chop Chop
 •   Chuck Person
 •   Cirque Du Soleil
 •   City Boy Blues
 •   Cliff Notes
 •   Cocoa Butter
 •   Compliments To The Chef
 •   Contemporary Man
 •   Dance Song
 •   Dealer Plates
 •   Dear Heather
 •   Demolition Men
 •   Dennis Haskins
 •   Descendant Of The Stars
 •   Double Breasted
 •   Dr. Kimble
 •   Dreamer
 •   Durag Vs Headband
 •   East Bound And Down
 •   Easy Rider
 •   Eggs On The Third Floor
 •   Expensive Pens
 •   Falconry
 •   Flip Ya
 •   Forbidden Fruit
 •   Galactic Love
 •   Gateway To Wizardy
 •   Get Off My P.P.
 •   Hookers At The Point
 •   Hot Pepper
 •   Hot Shots Part Deux
 •   I Adore You
 •   I'm Going Down
 •   Imported Goods
 •   In The City
 •   Intercontinental Champion
 •   Intro (Blue Chips 2)
 •   Irishman Freestyle
 •   It Concerns Me
 •   It's Me
 •   Jackson & Travolta
 •   Jar Of Drugs
 •   Jerk Chicken
 •   Keep Off The Grass
 •   La Luna
 •   Larry Csonka
 •   Let It Rain
 •   Let Me Breathe
 •   Live From Kissena Blvd
 •   Live From The Moon
 •   Love Letter
 •   Man & The Mirror
 •   Midget Cough
 •   Mike Vick
 •   Miss Fordham Road (86 87 88)
 •   Modern Day Revelations
 •   Moonstruck
 •   Morey Boogie Boards
 •   Mr. 2 Face
 •   Mr. Songwriter
 •   Mt. Etna
 •   Muslim Wedding
 •   My Right Lung
 •   No Time
 •   Not Enough Words
 •   Nothing To Worry About
 •   Only In America
 •   Pepe Lopez
 •   Picasso's Ear
 •   Pouches Of Tuna
 •   Practice
 •   Prince Charming
 •   Put It In Your Mouth (Remix)
 •   Randy The Musical
 •   Rare Chandeliers
 •   Respect The Mustache
 •   Ring Ring
 •   Rolling Thunder
 •   Ron Simmons
 •   Ronnie Coleman
 •   Seven Series Triplets
 •   Shiraz
 •   Standing In The Rain
 •   Steve Wynn
 •   Strictly 4 My Jeeps
 •   Suede
 •   Swerve On Em
 •   Sylvester Lundgren
 •   Tan Leather
 •   Tank
 •   Tapas
 •   Telemundo
 •   Terror Death Camp
 •   Terry
 •   The Chairman's Intent
 •   The Choreographer
 •   The Don's Cheek
 •   The Madness
 •   The Rainmaker
 •   The Rising
 •   The Rockers
 •   The Stick-Up
 •   The Symbol
 •   Through The Eyes Of A G
 •   Thug Love Story 2012
 •   Thug Love Story 2017 The Musical (Interlude)
 •   Time For Some
 •   Triple Backflip
 •   Twin Peugots
 •   What About The Rest Of Us
 •   White Bronco
 •   White Silk
 •   Wolfpack

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.