Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Amzi Manii


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   3 Veta N'beat
 •   Ajo
 •   Bohet Mir
 •   Du Vetem Ty
 •   Gjith Naten
 •   High
 •   I Pari Jam
 •   Jeta N'leter
 •   Jeta Pa Ty Nanë
 •   Jete Jeme
 •   Jetim Pa Bab
 •   Ju Shkelim
 •   Krejt Mother Fucker
 •   Krenaria Jote
 •   Kritikom
 •   Ku Mbet Dashnia
 •   Kujtimet
 •   Kur Dojm
 •   Ma E Mira
 •   Me Mungon (dedikim)
 •   Merr Msim
 •   Na E Kallim
 •   Nuk Dorzona
 •   Per Trip
 •   Porosi Per Ty
 •   Pse Me Le
 •   Sa Her Vi
 •   Sexy Dance
 •   Smuj Te Harroj
 •   Sonte
 •   U Fejove

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.