Dërgo Një album nga Qendrim Pllana


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   2 Zemra
 •   Brenga Ime
 •   Cdo Nate
 •   Deri Sa T'jetoj
 •   Ditëlindja
 •   E Di Kam Gabu
 •   Haram Kjo Dashni
 •   Jam Pishman
 •   M'fal Zemra Jem
 •   Me Ty Dua T'jem
 •   Mendoj Per Ty
 •   Në Zemrën Time
 •   Nuk U Kan Plan
 •   O Xhan
 •   Pse Keshtu Pom Shikon
 •   Pse S'kom Fat
 •   Qysh Met Harru
 •   Shqiperi
 •   Shum Perjetime
 •   Ti Je E Veqant
 •   Veq Na Dy

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.