Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Shkenda Dubova


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Bad Gal
 •   Digje
 •   Ditëlindja
 •   Free
 •   Kur I Mbyll Syte
 •   Lej Let Folin
 •   Maje N'men
 •   Nuk Shikohen Vitet Në Dashni
 •   Po Po
 •   Ti Me Mu
 •   Ti S'më Kuptove
 •   Tutu

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.