Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Arshik Miftari


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ashik Tu Bana
 •   Çunat Në Gurbet
 •   Cka Ka Shkupi Qe Po Dridhet
 •   Cke Moj Goce
 •   Dola Te Percolla
 •   Dy Fjale Qe Kurre S'ti Thashe
 •   Era E Trandofilit
 •   Erdh Pranvera
 •   Gjaku I Zemres
 •   Kah Dera Te Rashe Me Tpa
 •   Kalle Vllau Jone Me Barute
 •   Një Letër Mka Ardh
 •   Potpuri (Gezuar 2020)
 •   Ti O Nuri I Bukurise
 •   Vajton Zemra Ime

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.