Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Atdheu Dhe Dashuria
  Baba Tomori
  Besa-Besë
  Besoj
  Bretkosa Që Do Te Trashet Sa Një Ka
  Cinxeri Dhe Milingona
  Dashuria
  Deshire
  Dheu
  Elegji Ne Pleqeri Per Te Shkreten Djaleri
  Fshati Im
  Fyell' I Bariut
  Kopshti I Dashurise
  Korbi Dhe Dhelpra
  Korriku
  Ku Kemi Lere
  Kurbeti
  Lopa, Dhia, Delja Dhe Luani
  Luani Dhe Miu
  Maçoku Dhe Miu Plak
  Mëmëdheu
  Millonai, I Biri Dhe Një Gomar
  Naim Frasheri
  Njeriu Dhe Fytyr' E Vet
  Punërat E Perëndisë
  Roberia
  Shqipetar!
  Sulltani
  Trim I Shqiperise
  Ujku Dhe Qengji
  Ujku Që Gjykohet Me Dhelprën
  Vajë
  Varferia Dhe Liria
  Zolejka

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019