Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Baladë Qytetse
  Blasfemi
  Dhe Pranvera Erdhi
  Dy Buzë...
  Ekstaza Pranverore
  Frymëzim I Pafat
  Hidhet E Përhidhet
  Kanga E Dhimbës Krenare
  Kanga E Përndimit
  Kanga E Rinis
  Kanga E Të Burgosunit
  Kanga Që S'kuptohet
  Kanga Skandaloze
  Kangë Më Vete
  Kanget E Pakendueme
  Lagja E Varfun
  Luli I Vocer
  Lutje
  Malli Rinuer
  Mbas Tryezës
  Melodi E Këputun
  Nën Flamujt E Melankolisë
  Ndeshja
  Një Natë
  Një Natë Pa Gjumë
  Poema E Mjerimit
  Recital' Malsorit
  Rezignata
  Shpirtënt Shtegtarë
  Sonet Pranveruer
  Të Birtë E Shekullit Të Ri
  Të Lindet Njeriu
  Trajtat E Mbinjeriut
  Vetmia
  Vetvrasja E Trumcakut
  Vjeshta Në Parakalim
  Vuejtja
  Z.b.
  Zgjimi

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019