Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Cu Mbush Mali
  Dëgjimi I Zemrës
  Dimër
  Dora Jote Ledhatare
  Dremit Liqeri
  Durimi
  E Mora Shoqezen Perkrah
  Ere Trendeline
  Gjarpërushja
  Gjeniu I Anijes
  Gremina
  Je Ulur Fort
  Kamadeva
  Ku Shtrohet Vala
  Ku Vemi Shpesh
  Kujtimi
  Kur Në Flakë
  Kur Të Më Jesh E Zemëruar
  Kush Ta Fali Bukurinë
  Lamtumire
  Lenda Dhe Jeta
  Lodra E Dashurise
  Maja E Celur
  Malli
  Mbarim Vjeshte
  Mengjes
  Mitrush Kutelit
  Pamja
  Përse Të Dua
  Perqafimi
  Poradeci
  Prandaj
  Reshit Collaku
  Shpirtit
  Syt' E Lumtur
  Syt’ E Tu Vetëtimtarët
  Te Rite E Viteve Te Mi
  Ti Buzëndritur Në Stoli
  Ti Po Vjen Që Prej Së Largu
  Vallja E Luleve
  Vallja E Yjeve
  Vdekja E Nositit
  Vrapojne Zemrat
  Zemërimi Jonë
  Zemra
  Zemra E Liqerit
  Zemra E Shokut

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019