Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Fatlum Ibrahimi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Besa Jote
 •   Boll Me
 •   Dashuria Interesi
 •   Dje Me Ty, Sot Pa Ty
 •   Fjal Fjal Dunjaja
 •   Fol Te Lutem
 •   Hajde Hajde
 •   Hajde Me Hjek Mallin
 •   Hajde Shpirt O Shpirt
 •   Kush T Mashtroj
 •   Luj E Mos U Ndal
 •   Lum E Lum Mashalla
 •   Martohu E Mos Qaj
 •   Me Keng E Valle
 •   Mos Me Thuaj S'me Do
 •   Nuk Me Shkon O Shpirt
 •   Oj Dashni
 •   Shiqoj Ne Dritare
 •   Ti U Linde Un Po Vdes

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.