Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Ankime
  Berberi
  Dalëngadalë
  Deshira
  Dijetari Dhe Gomari
  Elegji Për Qenin
  Enderr E Prere
  Fantazi
  Gomari Dhe Qeni
  Gri
  Heshtja
  I Perndjekuri I Dashurise
  Jam Vonuar
  Kali Dhe Gomari
  Kali Plak
  Kesaj Nate Me Hene Te Vjeshtes
  Ketri Dhe Iriqi
  Ketu S'do Jem
  Kohe Me Vone
  Kur Nje Mengjes
  Kur Te Jesh Merzitur Shume
  Kur Zgjohem
  Lejleku
  Leter
  Letrat
  Liria
  Malli Per Heronjte
  Me Dhimbje
  Mjegulli I Dashurise
  Mos Ma Kujto
  Mundja E Lekë Dukagjinit
  Në Vendin Tim E Në Vendin Tënd
  Ne Femijeri
  Ne Germadhe
  Nene Shqiperi
  Nepotizem
  Nje Mendim Vetetimthi
  Nje Shkrepese
  Njerezia Dhe Kandari
  Njeriu Në Garë Me Gomarë
  Nusja Nga Kosova
  Ora E Gurit
  Pasqyra
  Pelegrini
  Perendise
  Poçari
  Poeme Per Babane E Per Vete (Kenga I)
  Poeme Per Babane E Per Vete (Kenga Ii)
  Poeme Per Babane E Per Vete (kenga III)
  Pritja
  Pritja E Dickaje
  Pulebardha
  Pylli Qan Per Sorkadhen
  Qente
  Qetesia E Bukur
  Rapsodi
  Rastesite
  S´ka Asgje Per Te Qeshur
  Shpirti
  Sikur S'jetoj Ne Vendin Tim
  Sirena E Lumit
  Syri, Mendja, Hunda
  Te Mendohesh
  Tek E Ëma
  Trishtimi
  Tryeza
  Varferia
  Vdekja E Nenes
  Veshtrim Pas Gjurmeve
  Zjarri

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019