Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Akeronti
  Alarme Te Pergjakura
  Asaj
  Ata Qe Dashurojne Akoma
  Atdheu ...
  Çast Buze Detit
  Coprifuoco
  Deti
  Dhe Te Mendosh Pastaj
  Ditë Tiranase
  Duke Dale Prej Endrres
  Duke Shkelur Neper Guaca Te Detit
  Dy Mbas Mesnate
  E Paëndërrta Ime
  Edhe Sonte
  Elegji Per Babane
  Eshte Ajo Dashuria
  Eshte Nje Loje
  Eterit
  Evropiani
  Gloria Victis (Lavdi Humbësve)
  Grimca Dritash E Ngjyrash
  Jeta
  Kam Harruar Fatosin
  Kishte Celur Lulja E Ullirit
  Ku Eshte Kaini?
  Lamtumire
  Macja
  Margarite Moj
  Më Duhet Një Gjysëm Ëndrre
  Mbi Supin E Kohes Sime
  Mos Eja Ne Enderr
  Mos Me Urre
  Ne Biblioteken Tende
  Ne Tirane Ka Vetem Tirane
  Nje Tingull Shiu Me Humbi Ne Rruge
  Nuk Mbyllen Dot
  Patjeter
  Po Qan Mbi Shkembin Reja
  Poetet Shpejtojne Perhere Per Diku
  Ra Zemr' E Narcistit Ne Toke
  Si S'të Desha Pak Më Shumë
  Te Gjitha Te Duhen
  Te Krijosh Prej Mesjetes
  Te Varri I Lirise
  Ti Do Të Më Dashurosh Patjetër
  Ti Do Vish
  Ti Mos Me Ler Vetem
  Tungjatjeta, Vetmia Ime
  U Krodha Ne Ujerat E Jonit
  Vdekja E Gjyshes

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019