Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Bregu I Mollës
  Dhjatë E Re
  Dukagjinçe
  E Di Një Fjalë Prej Guri
  Histori
  Kafsha E Zezë
  Kashelashe Per Atdheun
  Kater Keshilla Vetes
  Këngë E Turpshme
  Këngë E Vrugët
  Kenga Qe S'deshi Te Shkruhet
  Koha E Krymbave
  Kronike Ilire
  Liqeni
  Ma Ktheni Lirikën E Zogut
  Manifest I Marre
  Motive Të Verdha
  Nata Në Kështjellë
  Ne Rruge
  Ne Vend Te Pershendetjes
  Nenat
  Nga Ditari I Se Premtes
  Njerezit
  Origjine
  Para Elegjise
  Pas Lufterave
  Përshëndetje Me Miq
  Psalm Per Kosoven
  Shkodra
  Shkolla Ime
  Sogje
  Vdekja E Malësorit
  Zjarrmia

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019