Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Asnje Fije Shprese
  Besa E Shqiptarit
  Dashuri E Trazuar
  Dashuri Ne Vetmi
  Drejtesia
  Dua Te Jetoj Pa Ty
  E Verteta
  Enderrat
  Enderrat Me Ty
  Fjala E Mire Ajo Ç'ka Njerzit Duhet Te Kujtojne
  Fjalet E Trazuara
  Gabim Qe Ska Te Falur
  Gjdo Gje
  Gjurmet Tona Shqiptare
  Je Gjithqka Per Mua
  Jeta
  Jeta Eshte Dashuri
  Jetimi
  Kenga E Malsis
  Kenge Dashurie
  Koha S'ndalon
  Kujtim I Vjeter
  Kujtimet Tua
  Malli I Nenes
  Me Fal Mua O Allah
  Me I Bukuri Vendi Im
  Me Ty
  Mengjesi Pa Ty
  Mergimtari
  Mos E Lejo
  Pasuria Dhe Varferia
  Pasuria E Librit
  Per Ty
  Poezia E Plakut
  Pranvera
  Puna
  Shi Qe Nuk Ndalon
  Shprese E Mbaruar
  Si Me Kaloj Koha
  Si Te Harroj
  Te Humburit
  Ti Je Gjdo Stin Per Mua
  Trishtimet
  Vendit Tim
  Veq Per Ty

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019