Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Aida
  Befasia
  Buzeqeshja S'ka Kthim
  Dallget
  Deshirat E Mia
  Dikur
  Dua
  Dua Pak Pushim
  Dy Gishta
  E Vetmuar E Them Asgje
  E Vogel S'jam
  Endrrat
  Falenderimi I Takon Zotit
  Fantazo
  Fatit
  Fjalet E Kota
  Fletorja Ime
  Genjeshtrat
  Hero'linda
  Jeta
  Jeta Ime
  Jetim
  Jo
  Koha
  Kosova
  Kosova Vendi Im
  Larg Jetes
  Leremni Edhe Pak
  Libri
  Lulet E Rinis
  Muzika
  Naten
  Ne Endrrat E Mia
  Nje Nate Vere
  Nje Vajze Pa Fat
  Nora
  Nuk E Kuptova
  Po Qaj
  Prizreni
  Qka Dua Nga Jeta??
  Shoqja Ime
  Shpresa Vdes E Fundit Per Mua
  Sikur Te Isha Ajo
  Syte E Mi
  Te Papriturat E Jetes
  Te Sherohem
  Tek Varri I Nje Deshmori Te Panjohur
  Tradhetia Nga Jeta
  Udhetimi
  Urime Shqiperi
  Vajza E Vogel
  Vendi Im

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019