Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  1 Herë
  Adem Jashari
  Dashuri Me Lotë
  Dashuria Që Nuk Shuhet
  Dashuria Që Troket
  Dashuria Që Vdes
  Dita E Kujtimit Nënë
  Dua Me Të Pasë
  Dua Të Të Kem
  E Derdh Lotin E Fundit
  E Humbura Dashuri
  E Ndjej
  Frikë Nga Dashuria
  Gëzuar Ditëlindjen
  Gurbeti
  I Pa Shpresë
  I Urituri
  Ismail Qemali
  Je Larg Meje
  Kam Mall
  Kam Një Zemër
  Kosova
  Kush Gaboj
  Më Ka Marrë Malli
  Më S'do T'jem E Jotja
  Mos Nënqmo
  Na Ndanë Familja
  Nënë Kosova
  Një Shikim
  Nuk Kam Guxim
  Pa Mua Mësohu E Jeto
  Pas Tradhëtis Pëson
  Për Ty
  Qofsh Mallkuar Jetë Gënjeshtare
  Si Lule E Vyshkur
  Si Më Kalon Rinia
  Si Një Fluskë Dëbore
  Smë Paske Dashtë
  Të Dua... Lamtumir
  Të Lutem Më Fal
  Tu Betova Për Dashuri
  Vdekja Në Rini
  Zona*ime

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019