Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  28 Nanduer 1913
  Ali Pasha I Gusise
  Atdheut
  Çohi Te Dekun
  Burrnija
  Dëshmorëve
  Gjuha Shqype
  Gomari I Babatasit (Metamorfoza)
  Hymni I Flamurit Kombetar
  I Dbuemi
  Kenga E Dymbedhjete (Marash Uci)
  Kuvendi I Berlinit
  Lamtumire Vëndet E Mija
  Lidhja E Prizrenit
  Lugati
  Mbi Vorr T'anton Xanonit (1915)
  Mehmet Ali Pasha
  Nakdomoncipedja (Pjesa Parë)
  Një Gjamë Dëshpërimi
  Nuk Din Shkjau Me Mbajtë Miqsí!
  Preja
  Se Shqypnia U Rrudh E Vogel
  Shqipnia E Lirë
  Shqypnia
  Te Kisha Shnjonit (Lahuta E Malcís)
  Vranina

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019