Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Ali Asllani


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   7 Prill 1939
 •   Ali Pashe Tepelena
 •   Ç'do Të Thotë Patriot?
 •   Do T'i Shtrydh Të Dy Sytë
 •   Gugu-Gugu Guguftu!
 •   Hakërrim
 •   Hanko Halla
 •   Ismail Qemali
 •   Koka Bën E Koka Vuan
 •   Një Vështrim I Arratisur
 •   Pyeta Valet Vogelushe
 •   Vajza Shqiptare
 •   Vetëm Jeta S'mund Të Matet
 •   Vidi-Vidi Pullumbeshë
 •   Vlora, Vlora!
 •   Zonja Lu

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.