Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Diell Rushiti


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   100 Vjetori I Shtetesis Shqipetare
 •   Anijet E Migrimit
 •   Asmira Reka
 •   Atdheu
 •   Atdheu Ime
 •   Avioni
 •   Ç’ËshtË Kosova
 •   Ba-Bi -Di, Bu -Bi-Di -Bu
 •   Babai Argat
 •   Babai Ime
 •   Bibloteka
 •   Dashuri E Kaluar
 •   Dashurija Mund Vdekjen
 •   Dashurisht
 •   Dielli Rushiti
 •   Dua Edhe Une Nje Nene
 •   Duke Kerkuar Dashurin
 •   E Kaluara
 •   E Papritur
 •   Erotike
 •   Facebook
 •   Femijet E Azilanteve
 •   Fjala E Fundit
 •   Fjalet E Atdheut
 •   Gjyshja
 •   Islamik
 •   Jeta Ime
 •   Jetim Ti Jetim Une
 •   Jetimi Ngelet Jetim
 •   Keshilla Per Ti Shprehur Ndjenjat
 •   Ku Shtrohet Vala
 •   Kur Do Te Ndalen Lotet
 •   Kur Më Mungon Tetova
 •   Malli Per Nenen
 •   Malli Per Ty
 •   Mbremja Dhe Une
 •   Mergimtari
 •   Mesuesja Ime
 •   Ndarjen E Kerkove Vet
 •   Ndeshja E Futbollit
 •   Ne Pritje
 •   Nena
 •   Nene
 •   Nene E Dashura Nen
 •   Nene Moj
 •   Nenes Time
 •   O Zemer E Mjer
 •   Oohhhha
 •   Pa Besi
 •   Pa Emer
 •   Pak Si Erotike
 •   Patkoi
 •   Per Femij
 •   Per Femije
 •   Per Grat Tona
 •   Per Nenen
 •   Per Ty
 •   Per Ty Oj Tetova Ime
 •   Per?
 •   Pertej Rrefimit
 •   Plaget E Dashuris
 •   Poezi Dashurie
 •   Poezi Dashurie 2
 •   Poezi Nga Nje Femije I Braktisur
 •   Poezi Pa Emer
 •   Ppp
 •   Prano Kete Leter
 •   Pranvera E Ketije Viti
 •   Prap Do Te Dua
 •   Pse
 •   Pse Egzistoj
 •   Qesharake
 •   Romantike
 •   Rregullat E Dashuris
 •   Runa Zot E Haj Medet
 •   S'do Jem Ketu
 •   Shoh Rreth E Rrotull
 •   Shtatori
 •   Si Ndihem Pa Ty
 •   Special Per ?
 •   Te Dashurosh
 •   Te Desha Dhe Te Dua
 •   Te Dua
 •   Te Dua Per Jet
 •   Te Renet Nga Kosova Ne Kumanovë
 •   Tetove, Vendlindja Ime
 •   Thrret Presheva
 •   Toke E Qiell Kerkojne
 •   Tradhtija
 •   Trandafili
 •   Tranzit Neper Qiellin E Atdheut
 •   Trojet Tona
 •   Vdekja
 •   Vellai
 •   Vellau Im
 •   Vendlindja
 •   Vetem Per Ty
 •   Vetem Per Ty Do Te Shkruaj
 •   Vuajtje Dashurie
 •   Zemer E Embel Me Dashuri
 •   Zemrat E Te Dyve
 •   Zogu Krah Kosove
 •   Zvicer

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.