Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Agimi Te Ne
  Dehje
  Dhe I Thashë, Nga Veranda
  E Bukur Dhe E Frikshme Nata
  E Diela Është E Gjatë, Drita Ka Dhënë Dorëheqje
  Faik Konica
  Fati I Ditës
  Gozhda
  Histori...
  Idilë E Zezë
  Idilë?
  Inert U Bëra
  Këngë Për Dritën E Zemrës
  Kthimi
  Lakuriq, Si Fjala
  Më Thonë Se Shoh Përtej...
  Mëngjes Për Mëngjes, Tek Vetja Shoh, Tjetër Njeri
  Mbrëmë, Teksa E Përpija Qiellin...
  Nën Pemën E Natës
  Nuk Dijmë Gjë
  Oh Natë, Pasqyrë E Ftohtë Ujërash Të Largëta...
  Përbrendësh Më Ziejnë Eshtrat...
  Pinjoll I Dritës E I Padritës Jam
  Prindër
  Reja
  Rekiem Për Një Zog
  Sapo Pashë Një Ëndërr
  Stinë E Kafshës
  Syve Tu S'iu Përgjigja Kurrë...
  Tirani Në Tregun E Ballkanit
  Trembëdhjetë Copëza Për Një Poemë Asfare
  Vjershë E Vogël Për Murin E Madh Të Baladës
  Vlim
  Zëre Se Të Flas Pa Zë
  Zgjim

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019