Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Amanet I Vjetër
  Antihistorike
  As Në Jetë, As Në Varr
  Asnjeren
  Betim NË Vete
  Buzë Lumit Rajna
  Diçka Si Zghëndër
  Diku Larg
  Dikur Dhe Tash
  Droja
  E Bukura More
  E Gjatë Kjo Natë
  E Imja Eshte Kjo Toke
  E Ndiej Humbjen
  E Ndjej Thirrjen E Nënës
  E Vërteta
  Emër I Nemur
  Erdhi Ora
  Etiketa Mirësjelljeje
  Fatkeqësi Brezash
  Fjala E Humbur
  Fjala Juaj
  Ftesë
  Gjuha Shqipe
  Grindje
  Gurra
  Hall Mbi Hall
  I Zhdukur
  Je Bere Drite Rrugeton Me Ne
  Jehona E Shekujve
  Jetë E Vaj
  Jetë Pa Shije
  Kadri Mani Shqipe Mali
  Kam Një Hall
  Këngë Fati
  Këngë Në Dardanë
  Kosovë
  Kosovës
  Krenari E Kombit
  Kur Dola Prej Shtëpisë
  Kur E Mundëm Kuçedrën
  Kush Jemi
  Lamtumirë
  Lamtumirë Nënë
  Lejdi
  Letra E Nënës
  Lot Kosove
  Malli Për Kroin E Fshatit
  Mërgimtari
  Mbrëmë
  Me Shtegtarët
  Mort
  Në Brendi
  Në Kërkim Të Fatit
  Në Këtë Botë
  Në Prekaz Zë Fill Liria
  Në Udhëkryq
  Në Vizion
  Nën Qiellin E Huaj
  Nënë Moj Nënë
  Ndarje Që Dhemb
  Njëqind Vjet Shqipëri Sovrane
  Nxitoj E Shkoj Poeti
  Ora Jonë
  Për Ty Dritë
  Përse Më Ike
  PËr Inatin E Beogradit
  Poemë E Ndërrimit Të Viteve
  Poet Me Identitet
  Qëndresa (bacë Adem Demaqit)
  Rrugës Për Në Qiell
  Sa Të Dua Kosovë
  Shegë E Ëmbël
  Shekulli S'na Bashkoi
  Simbolike
  Sot
  Të Dua
  Të Fitojë Shqipëria
  Të Shenjët E Patën Pavarësinë
  Të Tërbuarit
  Te Menduarit Gomarisht
  Ti
  Toka Ime
  Toke Dardane
  Trimat
  Tronditje Kohësh
  Ty Që Po Vjen
  Unë Dhe Malli
  Une Jam Pafajsia
  Vetëm Ti Më Vret
  Vizionarit
  Zemër E Këputur

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)







teksteshqip.com © 2007 - 2019