Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Benjamin Krasniqi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Ka Shpresë
 •   A Ke Guxim?
 •   Agimi I Lirisë
 •   Agonia E Vdekjes
 •   Ah Sikur Të Heshtja
 •   Ai Gur Varri
 •   Ai Përqafim
 •   Ajo
 •   Ajo Është Ajo
 •   Ajo Vdiq
 •   Aksidentalisht
 •   Al-Aksa
 •   All-Llahu
 •   Amaneti
 •   Amaneti I Zahirit
 •   Ari
 •   Armët E Mia!
 •   Arrestimi
 •   Arsyetoi
 •   Ata Janë Të Njëjtit (çifutët)
 •   Ateizmi Komunist
 •   Atje
 •   Çastet Me Ty
 •   Çdo Gjë…
 •   Çfarë Ndodhi?
 •   Çu Adem
 •   Ëndërrat M’i Vodhe
 •   Ëndërronim
 •   Ëndrrat E Dikujt
 •   Baladë
 •   Bijt E Dreqit
 •   Braktisja, Nuk Është Frikë
 •   Burrat E Historisë
 •   Buzëqesh Dhe Dashuro
 •   Cikël…
 •   Cilën Fjalë
 •   Dashuritë E Mëdha Mbesin Në Letra
 •   Demokracia E Skllavërimit Modern (Ese)
 •   Derisa
 •   Dhurata
 •   Diamant I Përgjakurë
 •   Dikur
 •   Dikur Dhe Sot
 •   Dikur Dhe Sot
 •   Disa
 •   Disa Gjëra Duhet Harruar
 •   Djall Me Pamje Engjulli
 •   Do Të Bindem
 •   Do Të Hesht
 •   Do Të Mbaronte
 •   Do Të Ndaloj
 •   Do Të Vish
 •   Duart Me Gjak
 •   Duke…!
 •   E Këpute...
 •   Edhe Sot
 •   Ejani
 •   Engjëlli I Vdekjes
 •   Epitaf I Jetës
 •   Erdha Nanë
 •   Ese
 •   Faleminderit
 •   Fali
 •   Fali Gabimet
 •   Falja
 •   Fëmiju Pa Emër (Stop Abortit)
 •   Fjala Ime
 •   Fjalë Poeti
 •   Fjalët
 •   Fjalët Dhe Lotët
 •   Fjalët Që S'i Thash
 •   Forca E Fjales
 •   Fotografi E Vjedhur
 •   Fotogtafia
 •   Freskuesi I Shpirtit!
 •   Fushëbeteja
 •   Fytyrë Engjull
 •   Gabimi
 •   Gënjeshtare Ishe
 •   Gjaku Im
 •   Gjarpër
 •   Gjeta, Atë Që Kërkoja
 •   Gjitha Ndienjat E Kësaj Bote
 •   Gjithçka Gabim
 •   Gjithçka Kishte Kuptim
 •   Gurbetçar
 •   Hakmarrja
 •   Harrojmë Se Kemi Lindur Duke Qarë
 •   Heshtja
 •   I Vetmi
 •   I Vetmi Shok
 •   I Vetmuar
 •   Ikje
 •   Isa Alejhis Selam
 •   Isha Dikur, Tani Më Jo
 •   Je Mister
 •   Je Ti
 •   Jehona
 •   Jehona E Zemrës
 •   Jemi Një
 •   Jemi Të Huaj
 •   Jeta
 •   Jeta E Shqiptarit
 •   Jeto Tani!
 •   Jeto, Por Jo Për Mua
 •   Jetoj
 •   Kalaja
 •   Kaltersi
 •   Kam Frikë Nga Mungesa Jote!
 •   Kam Vetmi
 •   Kaqurrele
 •   Kënaqu Me Çastin
 •   Këshillo
 •   Këtu Jemi
 •   Kjo Më Mungonte
 •   Kodi Kriminal
 •   Koha Dhe Durimi
 •   Koha Nuk Kthehet
 •   Koha Nuk Ndalet!
 •   Kombi Im
 •   Kompleti
 •   Konflikt Abstrakt
 •   Kontrast
 •   Kosovë
 •   Kryengritje
 •   Kujtim Që Dhemb…
 •   Kujtime Feniks
 •   Kujtime Në Gur
 •   Kujtimet
 •   Kujtimi Yt Më I Bukur
 •   Kur Unë Gabova
 •   Kur’an E Sunet
 •   Kurora Është E Jotja, Duhet Me Fitu
 •   Lamtumirë Përgjithmonë
 •   Lamtumire Vend I ....
 •   Largohu
 •   Liria
 •   Lotët E Vërtetë
 •   Lotët Ii
 •   Lotet
 •   Loti Dhe Zemra
 •   Loti I Sinqertë
 •   Luleboret E Janarit
 •   Lulja Më E Bukur
 •   Lumturia Mbeti Pa Ne
 •   Lute Vetëm Zotin
 •   Ma Mbaj Dorën
 •   Mall Nëpër Vargje
 •   Mall Për Ty
 •   Më Fal
 •   Më Falë Që Doja Të Ta Fali Lumturinë.
 •   Më I Madhi
 •   Më Tha: E Humbur Jam Pa Ty
 •   Më The...
 •   Më Vrit!
 •   Mëkat
 •   Mërgimtari
 •   Mëso
 •   Mbështetu Tek All-Llahu
 •   Mbi Varrin Tënd
 •   Mbijetuam...
 •   Mbulohu
 •   Me Ty
 •   Mendjemadhësia
 •   Merre
 •   Merri Sytë E Mi
 •   Mjaft
 •   Mollë E Ndaluar
 •   Monologu I Nënës
 •   Monologu I Varrit
 •   Mos Më Fol Për Dhembjen
 •   Mos Më Modelo
 •   Mos Me Dëno
 •   Mos Ndrysho
 •   Mos U Ngut
 •   Mund
 •   Në Heshtje
 •   Në Kërkim Të Së Vërtetës
 •   Në Qytetin E Madh
 •   Në Shtrate Të Ndryshme
 •   Nën Mëshirë Të Fatit
 •   Nënë
 •   Nëpër Shekuj....
 •   N’funeralin Tim
 •   Ndonjëherë
 •   Ndoshta Gabim?
 •   Ne Jemi Siria
 •   Ne Jemi Srebrenica
 •   Ne Nuk Ishim Bashkë
 •   Nga Malli
 •   Ngope Zemrën Me Allahun
 •   Një
 •   Një Copë
 •   Një Copë Kosove
 •   Një Ditë
 •   Nje Dite
 •   Nostalgji
 •   Nuk Dashurove
 •   Nuk Ka Fund
 •   Nuk Mund Të Të Themë Shko
 •   Nuk Prite
 •   Nuk U Lodha
 •   Nuk U Ndam Me Dëshirë
 •   Nuse Arkivoli
 •   Nxënës Pa Mësues
 •   O Allah!
 •   O Toka Ime
 •   Pa Mirësjellsje
 •   Pa Ty, Asgje Nuk Ka Kuptim
 •   Padrejtësia
 •   Paradox Kosova!
 •   Pas Shumë
 •   Për Dy Zemra Të Ndara
 •   Për Ty
 •   Përball Me Vetminë
 •   Përplase Derën Dhe Ike
 •   Përqafimi
 •   Përroi I Përgjakur
 •   Pelegrin, Pa Pelegrinazh
 •   Personi I Zemrës
 •   Plaku
 •   Po Ikin
 •   Po Të Pres Me Mall
 •   Pranë Teje
 •   Premtimet
 •   Prindërit
 •   Prita
 •   Pritja
 •   Pse Jemi Mosmirënjohës
 •   Pse Kështu?
 •   Pse Luftove?
 •   Qaj...
 •   Qëndroni (Vëllezërve Turqë)
 •   Qellimi
 •   Qyteti I Kuq
 •   Ramazani
 •   Rigjeta
 •   Rob I Lumtur
 •   Rob I Të Pavarurit
 •   Roje E Kufirit
 •   Rrënjët
 •   Rrugica E Kujtimeve
 •   Sa Bosh...
 •   Sa Pak Jemi Mirënjohës
 •   S’ke Nevojë Të Bëhesh Ilaçi Im
 •   Sexhdja E Parë
 •   Shenja Yte
 •   Shiu I Pendimit
 •   Shkëndi
 •   Shpirti Nuk I Takon Tokës
 •   Shpirti, Mendja Dhe Trupi
 •   Shpresa Dhe Ëndërrat
 •   Shqip Dhe Vetem Shqip
 •   Shqiptarët Sot
 •   Sikur Të Kthehej Koha
 •   Sinqeriteti
 •   Sot
 •   Studentja E Padrejtësisë
 •   Ta Fali Ty…
 •   Tahir Sinani
 •   Takim Imagjinate
 •   Tani Çfarë Kërkon?
 •   Të Besova
 •   Të Dua
 •   Të Dua Edhe Pse
 •   Të Dua Ty
 •   Të Gjitha I Ke
 •   Të Gjitha T’i Fala
 •   Të Ia Lë Kohës?
 •   Thesar
 •   Ti Çka Fitove
 •   Ti Më Falë Lumturi
 •   Ti Se Din
 •   Tinëzisht
 •   Tokë E Ujitur Me Gjak
 •   Trendafili
 •   Trimi
 •   Trimi
 •   Trungu Lotoi
 •   Ty Të Flas
 •   Ty Të Pastroi Allahu
 •   Udhëtar
 •   Unë, Ushtari Pa Liri
 •   Urime
 •   Urime Datëlindja Bac
 •   Vajza E Shqipërisë
 •   Vargje Mesnate
 •   Vargu I Humbur
 •   Varri
 •   Varrosa Thesarin
 •   Varrosja E Djalit
 •   Vdes Për Ty
 •   Veç Zotit
 •   Veprova Të Kundërtën
 •   Vetëm Nga Mendimi
 •   Vetmia
 •   Vetvetës
 •   Vonë Tani
 •   Zahir Pajaziti
 •   Zemra
 •   Zemra Egoiste
 •   Zjarri Që Ndezë Ti
 •   Zoti Të Fali Për Mua

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.