Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Ndre Mjeda


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Andrra E Jetës
 •   Dashunija Ndaj Prindeve
 •   Dimni
 •   Djali Pa Nanë Si Nata Pa Hanë
 •   Dy E Nji
 •   Endrro, Dashuno
 •   Gjuha Shqype
 •   Gomari E Kali
 •   Grueja Shqyptare (Amë E Bi)
 •   Guxo
 •   I Forti Nder Te Veshtira Te Pameritueme
 •   I Mbetuni
 •   I Tretuni
 •   Liria
 •   Lissus
 •   Pranvera
 •   Vaji I Bylbylit
 •   Vera
 •   Vjeshta

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.