Dërgo Një album nga Korab Shaqiri


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Dalim Sonte?
 •   Çuçurrushja
 •   Banesa E Vogël
 •   Dashuri E Keputur
 •   Dashurine Ta Jap Hua
 •   Dasma e Malsorit
 •   Fenomen
 •   Flet Ky Qytet
 •   Jeto
 •   Koha E Rinise
 •   Koha Per Qifteli
 •   Ku Kam Gabuar
 •   Lorina
 •   Martesa Jone
 •   Moj Biondine
 •   Ndalni O Krushq
 •   Ne Dasmen Tende
 •   Nisu E Shko
 •   Nje Dolli Per Ty
 •   Per Ty Jetoj
 •   Potpuri (Gezuar 2020)
 •   Potpuri (Gezuar 2020)
 •   Potpuri (Xhamadani / Sajzezo / Goce Pejane)
 •   Potpuri Festive 2018
 •   Pran Teje
 •   Puthja E Hatrit
 •   Ritakimi
 •   Ritakimi (Remix)
 •   S'ka Si Uskana
 •   Shi Ne Qytet
 •   Shokët E Mi
 •   Shoku Im
 •   Ska Me Dy Luge
 •   Te Kam Gjetur
 •   Ti
 •   Tina
 •   Udhet E Mia
 •   Vere E Dashni
 •   Veren E Kaluar
 •   Vetem Ti (Ta Kam Falur Dashurinë)
 •   Vetmia
 •   Welcome To Albania
 •   Without You
 •   Zemra E Saj

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.