Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Arber Shabanaj As


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Babait Pedagog
 •   Budallai Dhe I Zgjuari
 •   Burri Dhe Caku
 •   Dënimi I Qenit
 •   Djali Jonë I Dashur
 •   Fatmir Malaj
 •   Fjala E Lirë
 •   Fushëbetejë (Për Xhukgjakovcat) Pranverore
 •   I Shkruaj Nënës Abë
 •   Luftëtarit Të Vërtetë
 •   May God Bless You America (Mos Qajë Kosovë)
 •   Mos Qajë Kosovë
 •   Nxënëse?!
 •   Nxënësja Nuse
 •   Odise E “28 Nëntorit”
 •   Paradoks
 •   Pedagog
 •   Pedagogut At
 •   Un, Atdheu Dhe Flamuri

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.