A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  17 Shkurti
  28 Nëntori
  7 Marsi
  Asgjë Pa Ty
  Atdheu Im
  Babi Im
  Bukuria Jote
  Dallëndyshja
  Dhurata Ime
  Dikur Ishim Më Ndryshe
  Do Të Më Mungosh
  Do Të Pyes Prapë
  Edhe Tani Kam Mall
  Ende Kujtime
  Ende Të Pres
  Femër
  Godit!
  Harro Gjithçka
  I Humbur
  I Uritur
  Je Gjithëçka Për Mua
  Kam Nevojë...
  Krisma Që Dëgjohen Çdokund
  Letër Nga Burgu
  Lotët
  Ma More Zemrën
  Mërgimtari
  Me Ty
  Moj Nënë
  Mos Ke Frikë
  Mungesa
  Mungesa Jote
  Natë E Qetë
  Në Krahët E Tu
  Nëna
  Ndjenjat Për Një Të Huaj
  Një Ditë.....
  Pa Ty
  Pleqëria
  Poem
  Pran Varrit Tënd
  Pse....?
  Rrugë Pa Fund
  Të Kalosh Ca Ditë Me Familjen
  Të Lutem Mos Shko
  Të Mallkoj
  Te Ndje Te Huaj
  Ti Dhe Unë
  Ti, Miku Im
  Trëndafili I Vyshkur
  Ty, Shpirti Im
  Vetmia
  Vuajteje
  Xhaxhit Tim

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019