Dërgo Një përmbledhje nga Vaso Papaj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Agustin
 •   Ah!
 •   Arome Gruaje
 •   Ashensori
 •   At Zef
 •   Balade Per Fqinjen Came
 •   Bastard
 •   Beso
 •   Bilanc
 •   Bretkosat
 •   C Me Vjen Nje Dallge
 •   Cupeza Ledhatare
 •   Dashuria Nuk Ka Vdekur
 •   Deti
 •   Dhe Diellin S'kam C'e Dua
 •   Do Jem Me Ju
 •   Do Te Kaloje Edhe Kjo
 •   Dordolec
 •   E Cfare U Be?...
 •   E Deshëm Atë Natë
 •   E Prape Zoti Me Mungon
 •   Edison (Në Galerinë E Arteve)
 •   Enderr E Brishte
 •   Grua
 •   Guret
 •   Helen
 •   Janë Të Tilla Dashuritë
 •   Jo Nje Nate, As Dy, As Tre
 •   Joniane
 •   Kaltrinë
 •   Karavidhe
 •   Kenga E Refugjatit
 •   Kenga Ime
 •   Kenge Dashurie Me Sorrat...
 •   Kilometra
 •   Koncert Nen Narkoze
 •   Kronike Kryeqytetase
 •   Ku Jane Shqiponjat
 •   Kur Heshtja Fliste Me Sy
 •   Më Sill Pak Det!
 •   Me Kot Ne Mesnate
 •   Me Krahe Dallgesh
 •   Me Mungon
 •   Meditim Udhesh
 •   Motivi
 •   Nata Para Provimit Te Fundit
 •   Nata Po Qendis
 •   Natë Pa Zemër
 •   Nate Rrugace
 •   Ne Kerkim Te Olsit
 •   Nen Kasollen E Anuar
 •   Nese
 •   Nje Sms Zotit
 •   Nje Tjeter Diell
 •   Nomade Te Dashurise
 •   Nuk E Pashe Trojen Enea
 •   Olsi
 •   Parfumi
 •   Pejsazh Jugor
 •   Po U Pame
 •   Poema E Dhimbjes
 •   Puthmë
 •   Puthme Moj
 •   Qente
 •   Qetësinë Ta Bëj Të Flasë
 •   Qiell I Grisur
 •   Qytet I Thinjur
 •   Rete
 •   Rritu Blerine, Rritu
 •   Rrok Nate
 •   S'dashka Te Mbaroje
 •   Semundja E Dashurise
 •   Shatervani
 •   Shi I Shpirtit Tim
 •   Shi Vjeshte
 •   Shko!...
 •   Shoku Zylo Po Shkelqen
 •   Shpend I Ngujuar
 •   Si Shiu
 •   Sonte Nata Eshte E Jona
 •   Spac
 •   Tango
 •   Te Me Duash Te Dielave
 •   Ti Je Engjelli Im
 •   Ujku
 •   Ushtari Dhe Balerina
 •   Uuuuuu!...
 •   Valixhja E Vjeter
 •   Valle, Kundravajtje!?
 •   Vendstrehimi Im
 •   Vitet
 •   Welcome
 •   Zjarr Zemre
 •   Zonje Lumturi
 •   Zonjushe E Perjeteshme

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.