Dërgo Një album nga Maratona E Këngës Popullore Qytetare


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Jam S'jam E Mirë (Kolazh)
 •   Këngë Të Perzgjedhura (Maratona Popullore Qytetare Vol. 3)
 •   Kolazh (Këngë Popullore Qytetare Vol. 6)
 •   Kolazh (Këngë Popullore Qytetare Vol.7)
 •   Kolazh 1 (Këngë Popullore Qytetare Vol.4)
 •   Kolazh 2 (Këngë Popullore Qytetare Vol. 6)
 •   Kolazh 2 (Këngë Popullore Qytetare Vol.4)
 •   Kolazh Nata 5 (Këngë Popullore Qytetare Vol.3)
 •   Kolazh Nata E 10
 •   Kolazh Nata E 9
 •   Luleborë
 •   Si Dukat I Vogël Je
 •   Ti Më Je Si Një Gonxhe

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.