A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Ajshe Ajshe
  Dy Tri Diti Pa Hy Ne Pranver
  Fluturoj Dallëndyshja
  Hajde Rrokni Valle
  Ka Qel Trandofili
  Kena Marr Nuse Perqefi
  Kenga Shqipe
  Kenge Dasmash 2016
  Kenge Kanagjegji (Vendosja E Kanes)
  Kthehu Bir
  Ku Ka Bija
  Kur Jam Kanë Ni Vakt I Ri
  Luhet Vallja
  Luj Me Qef
  Lujna Me Tupana E Me Def
  Ma Ke Syrin Si Filxhan
  Na Vjen Dita Edhe Neve
  Ngjitja Qikës Kanën
  O Moj Dukane
  Po Lun Mixha
  Po Na Lujka Nana
  Potpuri (Gezuar 2020)
  Qorr Ilazi
  Rreth E Rreth I Rash Kosoves
  Si Zingjin Si Fukara
  Sot Kem Dasem Syneti

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019