Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Naim Krasniqi (Rapsod)


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Bash Te Kulla E Asllan Begut
 •   Disa Mujë E Disa Vjet
 •   Fryni Era
 •   Hajde Hajde Keqë Hyseni
 •   Jalla Një Bilbil Që Po Knon Në Tasjan
 •   Kah Po Vjen Moj Dushë
 •   Kënga E Keq Hysenit
 •   Kenge Per Halil Hamzen
 •   Kersiti Pushka
 •   Kersiti Pushka Ushtojke Mali
 •   Kreret E Llapit N'kam Jan Qu
 •   More Velë I Lumi Velë
 •   N'fun Tetorit 97
 •   Ne Fush Te Kosoves
 •   Ne Fushe Te Kosoves
 •   Neper Kavaz Zog More Bylbyl
 •   Oj Kosovë T'lumt Na Për Ty
 •   Po Vinë Krushqit Rena Rena
 •   Prej Bagdati Deri Makoc
 •   Prej Podrimje Po Vjen Haberi
 •   Rrushja E Rexhës N'fundë T'livadhit
 •   Sali Syla Po Thërret Oj Nanë
 •   Syl Rezalla
 •   Te 7 Krajlat Po Ma Rrehin Telin
 •   Tre Kavaz Po Rrine Ne Dere
 •   U Thava E U Tera
 •   Valle Popullore
 •   Zuna N'kajkë Rash Në Det

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.