Dërgo Një album nga Kanita


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ankth
 •   Champion
 •   Domino
 •   Don't Let Me Go
 •   Don't Let Me Go (Gon Haziri Remix)
 •   Don't Let Me Go (Shqip)
 •   Endrra Ime
 •   Falje S'ka
 •   From Your Love
 •   Jale
 •   Listen
 •   Mia Vita
 •   My Heart Will Go On
 •   No One Can Stop Me Now
 •   Nobody's Perfect
 •   Oh Mother
 •   S'e Di Pse
 •   S'jemi Me
 •   Somenone Like You
 •   Sorry
 •   Stranger
 •   They Said
 •   Valsi I Lumturise
 •   Who You Are
 •   Young And Reckless

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.