Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Lina


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ditlindja
 •   Eja Eja Ti
 •   Key Robot
 •   Kjo Jam Un
 •   M'ke Pas Than
 •   M'ke Premtu
 •   Me Kan Martu
 •   Me Trego
 •   Nese Do
 •   New Love
 •   Nuk Dua Te Jemë E Jotja
 •   Pa Ty
 •   Përgjithmonë
 •   Realisht
 •   Ti Je Tipi Im

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.